Een modern sprookje over een fair trade hemd van opa Harry.

2012-2014, Auteur en co-oprichter | Harry gelooft dat mensen die ‘in tune’ zijn met zichzelf beter in staat zijn om voor de wereld om zich heen te zorgen. Daarom inspireert hij mensen om hun tune te vinden. Een tune is een verzameling van momenten en dingen in het levenwaar je je relaxed en gelukkig bij voelt. Harry’s iconische witte tank top herinnert de drager eraan om dicht bij zijn of haar tune te blijven.

Samen met CharieMary heb ik dit fair trade hemd met bijbehorend boek op de markt gebracht en verkocht in winkels zoals Sissy-Boy, Bijenkorf en Suhka.

Be true to you!

Ik geloof dat we hier op een aardse soul journey zijn waar we voortdurend worden uitgedaagd om onszelf op een positieve manier te ontwikkelen. Liefdevol en trouw blijven aan jezelf is key! Hoe meer je durft te vertrouwen op je intuïtie en innerlijke kompas, hoe meer ‘magie’ er in het dagelijks leven lijkt te zijn.

Met de verhalen die ik schrijf, hoop ik dat je je soms minder alleen zult voelen. Minder ‘anders’ en meer afgestemd op je eigen zielenreis. Want geloof me, we zijn niet de enige.

De afgelopen jaren heb ik bijzondere en intense reizen gemaakt. Van single 30something met een enorme kinderwens tot co-ouderschap van een zoon met een goede vriend. Van creatief ondernemer tot werkcoach. En vrij recent, de reis van het verliezen van mijn vader en alles wat daarbij komt kijken.

Met de verhalen en inzichten die ik deel hoop ik je te inspireren om zelf op creatieve bewustwordingsreis te gaan. Focus op wat goed voor jou is en wees trouw aan jezelf!

Chat openen