De magie van de paarse schat! Een kado aan mezelf.

Heb jij dat ook weleens? Dat je denkt, dit kan geen toeval zijn? Afgelopen jaar ervaarde ik zo’n bijzonder moment, vlak nadat mijn vader was overleden.

Ken je dat? Dat alles zo enorm lekker flowt en dat het lijkt alsof jouw toevalstreffers tekenen uit the big #universe zijn? Seintjes dat je op het goede spoor zit? Dit noemen we synchroniciteit. ⁠⠀
⁠⠀
Ik ervaar dit soort momenten steeds vaker, vooral als ik me helemaal afstem op onze essentie: LIEFDE. Daarom is synchroniciteit mijn woord voor 2021! Heb jij al een woord wat helemaal past bij wat je het liefst voor jezelf wenst dit jaar? ⁠

Synchroniciteit IT IS! Tijdens een begeleide meditatie afgelopen september werd ik uitgenodigd om naar een mooie plek te gaan en daar ‘mezelf’ te visualiseren. Je zag je ‘higher self’ naar jezelf toe komen lopen met een ‘gift’ in je handen. Het cadeau wat ik aan mezelf gaf was een schitterende paarse diamant. Het was een prachtig ding. Ik was gelijk betoverd door de magie en het licht dat dit mooie object uitstraalde. Later besefte ik mij dat deze gift symbool staat voor het meer durven vertrouwen op mijn intuïtie. ⁠⠀
⁠⠀
Twee maanden later overleed mijn vader. Redelijk onverwacht. Hij liet een huis vol verzamelingen en herinneringen na. Kasten vol oude boeken, edelstenen, souvenirs en andere schatten. Het eerste moment dat ik met mijn zus zijn huis binnentrad viel mijn oog op deze glazen fonkelende schat. Het stond vrolijk te ‘shinen’ in een van de vitrinekasten en het gekke was dat dit item mij nog nooit eerder was opgevallen. ⁠⠀
⁠⠀
Ik zag het als een teken. Een teken van mijn vader. Dat mijn vader er in een nieuwe vorm nog steeds is. He got my back! Een ‘sign of the universe’ dat ik op het juiste pad ben. Heb jij ook wel eens van die tekens? Momenten van synchroniciteit? Ik ben echt heel nieuwsgierig naar jouw verhaal!⁠⠀
⁠⠀

Be true to you!

Ik geloof dat we hier op een aardse soul journey zijn waar we voortdurend worden uitgedaagd om onszelf op een positieve manier te ontwikkelen. Liefdevol en trouw blijven aan jezelf is key! Hoe meer je durft te vertrouwen op je intuïtie en innerlijke kompas, hoe meer ‘magie’ er in het dagelijks leven lijkt te zijn.

Met de verhalen die ik schrijf, hoop ik dat je je soms minder alleen zult voelen. Minder ‘anders’ en meer afgestemd op je eigen zielenreis. Want geloof me, we zijn niet de enige.

De afgelopen jaren heb ik bijzondere en intense reizen gemaakt. Van single 30something met een enorme kinderwens tot co-ouderschap van een zoon met een goede vriend. Van creatief ondernemer tot werkcoach. En vrij recent, de reis van het verliezen van mijn vader en alles wat daarbij komt kijken.

Met de verhalen en inzichten die ik deel hoop ik je te inspireren om zelf op creatieve bewustwordingsreis te gaan. Focus op wat goed voor jou is en wees trouw aan jezelf!

Chat openen